Artesans

Us presentem una guia on hi trobareu diferents rutes per la nostra comarca, a través de les quals descobrireu com s’elaboren els diferents productes artesans, els podreu tastar als mateixos obradors i en podreu gaudir en els restaurants recomanats.

El producte estrella són els formatges, dels que en disposem d’una gran varietat: de vaca, d’ovella i de cabra, tradicionals o nous, tots ells mereixedors de menció.

Esperem que gaudiu de l’experiència gastronòmica de “Els Fogons de l’Alt Urgell”.

Destacar també la resta d’artesans que també podreu visitar: elaboradors d’embotits, d’herbes aromàtiques, de conserves, de bolets… i per als més gormands, les melmelades, les coques i els nargonins.

A més a més podreu visitar diferents museus pertanyents a la ruta dels antics oficis, esglésies romàniques, endinsar-vos al Parc Natural del Cadí-Moixeró, i moltes més propostes que anireu descobrint.

En quant als restaurants, dos són els criteris que permeten a un establiment estar dins de la Campanya Gastronòmica “Els Fogons de l’Alt Urgell”; d’una banda la utilització de productes gastronòmics autòctons i en especial dels formatges artesans, i de l’altra, el merescut respecte que es desprèn de la feina ben feta.

RELACIÓ de FORMATGERS ARTESANS

 

Facebook

Instagram

  • Les #roses, són símbols antics d’amor i bellesa. És una de les #flors dels déus. #vilesflorides #laseudurgell #alturgell
  • Les cabres del Xesco gaudeixen del privilegiat entorn on viuen #alturgell. El #formatge ha de sortir bé per força. #pirineu

Dónde estamos?

© Turisme de la Seu SA
C/ Major, 8 - 25700
La Seu d’Urgell
Tel: 973 351 511
info@turismeseu.com

 

Horarios

De lunes a sábado:
De 10h a 14h y de 16h a 19h.

Domingo:
De 10h a 13h.
Desde el 1 de mayo hasta el 1 de noviembre.

+ info

Mapas
Enlaces de interés
Otras oficinas