FESTIVAL DEL JOC DEL PIRINEU – Del 6 al 8 de març 2020

El Festival del Joc del Pirineu és un esdeveniment que se celebra a la Seu en el que el Joc és el centre d’interès.

Durant tot un cap de setmana la Seu es converteix en un tauler de joc i diferents espais ofereixen una programació d’activitats de jocs per a totes les edats i per tots els públics, novell com també experts.

Se celebra al mes de març, agafant sempre com a referència el cap de setmana que té el segon diumenge del mes.

I per què visitar el Festival del Joc del Pirineu?

· Perquè el joc és cultura. Amb els jocs aprenem, creixem, ens divertim i socialitzem.

· El valor patrimonial de la Seu d’Urgell fa que sigui un entorn únic per acollir un esdeveniment del joc amb

moltíssima personalitat.

T’imagines jugar a jocs de taula en una antiga església, en un museu, en una cripta o en un castell?

· No hi ha cap altre festival del joc en tot el Pirineu. Una ciutat que juga és una ciutat sana.

· És la primera fita, en l’àmbit nacional, de tot el calendari juganer.

  Consulta més avall quins HOTELS se sumen a la proposta del Festival oferint preus especials i espais on poder gaudir del món del joc

  Apunta’t, més avall,  a les ACTIVITATS més musicals. Els empresaris de la ciutat se sumen a les propostes del Festival del Joc. Vols jugar ??

WEB DEL FESTIVAL DEL JOC

El Festival del Joc del Pirineu està organitzat per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.
Per dur a terme aquest esdeveniment es compta amb la participació de diferents entitats i empreses:
En primer lloc, l’associació sense ànim de lucre AYUDAR JUGANDO: Comptem amb gran part de la seva ludoteca i amb l’ajuda dels seus voluntaris que fan jugar hores i hores al públic visitant del festival.
També es compta amb la participació de l’Associació de Lleure de l’Alt Urgell – ALLAU -: Aporta partides durant el cap de setmana.
El col·legi La Salle de la Seu d’Urgell se suma al festival impulsant una formació especialitzada per a professorat de gamificació a l’Aula.
Cal mencionar també la col·laboració d’entitats de la nostra ciutat que veuen el joc i la seva gamificació com una forma de fer una ciutat més cohesionada: la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell, l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell i l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell.
Tota la programació de partides exclusives així com la direcció tècnica del festival recau sobre Quimera Entertainment Company SL.
Finalment cal mencionar el suport d’IDAPA ( l’Institut per al desenvolupament i la promoció de l’Alt Pirineu i Aran).

 ALGUNS DELS EMPRESARIS DE LA CIUTAT, US HAN PREPARAT PROPOSTES

ESPECIALS PER AQUEST CAP DE SETMANA:

ACTIVITATS FESTIVAL DEL JOC DEL PIRINEU - 7 i 8 de març 2020

Quina/es activitat/s t'interessa/en ? Apunta't, et contestarem en breu.
  DISSABTE 07/03 de 10h a 15h Visita i degustació a l´obrador del la formatgeria l´Abadessa, ubicada en ple centre històric de la Seu d´Urgell. Preu per persona: 5.00€
  DISSABTE 07/03 A LES 16H Acompanyats d'una guia, descobrirem petits secrets de la ciutat al voltant de la música i de Joan Brudieu. (El 2020 és el 500 aniversari del naixement d'aquest -sacerdot, músic, considerat un dels millors músics del Renaixement català- ).
  DISSABTE I DIUMENGE 7 i 8/03/20 Cal fer reserva prèvia / 48 h d'antel·lació Activitats programades de 10h a14 i de 16h a 21h. Es confirmarà hora.
 • Podeu escriure qualsevol dubte o consulta que ens volgueu fer.

PREUS ESPECIALS EN ALLOTJAMENTS EN MOTIU DEL FESTIVAL DEL JOC  Del 6 al 8 de març 2020

Escull l'allotjament que més et convingui i et contestarem en breu. Aquests establiments disposen d'espais destinats a la família per compartir JOCS
  Preu per habitació en règim de dormir i esmorzar IVA INCLÒS Taxa Turística* NO INCLOSA (0.50 € / persona / nit) *Els menors de 16 anys no paguen T.T.
  Preu per habitació en règim de dormir i esmorzar IVA INCLÒS Taxa Turística* NO INCLOSA (0.50 € / persona / nit) *Els menors de 16 anys no paguen T.T.
  Preu per habitació en règim de dormir i esmorzar IVA INCLÒS Taxa Turística* NO INCLOSA (0.50 € / persona / nit) *Els menors de 16 anys no paguen T.T.
  Preu per PERSONA en règim de dormir i esmorzar IVA INCLÒS Taxa Turística* NO INCLOSA (0.50 € / persona / nit) *Els menors de 16 anys no paguen T.T.
 • En el cas de nens, indiqueu, si us plau, l´edat de cada un.