Esdeveniments esportius

CIRCUIT FER

CURSES DE MUNTANYA
El Circuit Fer de curses per muntanya neix l’any 2009 de la unió de quatres curses de muntanya que es van celebrar a la zona de l’Alt Urgell, aquestes van ser la de Noves de Segre, Organyà, Ossera i Aristot. D’acord amb el creixement global del Trail Running, el circuit a anat creixent i incorporant noves curses que són les d’Estana, Sorribes-Arp, Bescaran, Masies de Nargó, Cadí Trail.

Totes les proves del circuit estan impulsades per organitzacions locals que han contribuït clarament al desenvolupament del Trail Running al territori i alhora han ajudat a dinamitzar i diversificar les activitats en aquests municipis. Juntament amb les organitzacions, els participants i el millor ambient són l’ànima del circuit, entre ells hi podem trobar des de l’elit als més populars, destacant els caminadors que hi juguen un paper important.

CAMPIONATS DE PIRAGÜISME

PARC OLÍMPIC DEL SEGRE
El complexe es construí per als JJOO de Barcelona a 1992, per la pràctica de piragüisme en aigües braves. Des de llavors fins a l’època actual, el Parc Olímpic del Segre acull campionats de referència com són les copes d’Europa, d´Espanya, copa Pirineus, copa del Món, campionat del Món…

 

 

 

ESCANYABOCS

És una prova multiesportiva que té lloc al mes de maig a la ciutat. Es va iniciar al 2008

com a reflex de la voluntat de potenciar la ciutat i la seva comarca com a referent d’aquestes manifestacions esportives i de lleure, segueix viu i amb més força que mai, creixent en participació i en proves.

L’Escanyabocs ha anat creixent en les primeres edicions de forma continuada i sostinguda la presència de participants i, molt especialment, la d’atletes que participaven en diferents proves. En les darreres edicions la participació és del voltant del miler de participants.

El promotor de l’activitat, a través de la societat municipal Parc del Segre, sa. Actua com a aglutinador i abanderat del projecte i coordina la seva organització.

Els responsables últims de l’organització tècnica de les diferents proves. Coneixedors de les modalitats esportives que es proposen i del territori, són els actors idonis per a oferir la màxima qualitat en el disseny dels circuits i en l’atenció als participants. Cada club assumeix de forma exclusiva tots els condicionants tècnics de les seves proves. En total, més de 150 persones vinculades als clubs aportaran la seva experiència i il·lusió per tal d’assegurar que l’organització sigui, un any més, tot un èxit.

Unió Excursionista Urgellenca: Organitza la cursa de trail running en la modalitat circular i amb sortida i arribada a la Seu d’Urgell.

Gall Negre Esdeveniments: Entitat juvenil de la Seu d’Urgell que organitza manifestacions culturals i esportives a la comarca, com la reeixida Cursa Sant Silvestre de la Seu d’Urgell. Organitza la pedalada.

Club Esquí de Fons Urgellet – Cerdanya: Organitza la caminada de marxa nòrdica.

Club Xinoxano Orientació: Organitza la prova de la Cursa d’Orientació, en les tres modalitats.

ACE Bombers Seu: Organitza el Raid, una prova d’iniciació als raids d’aventura.

Grifone: Empresa referent en la fabricació d’equipament tèxtil especialitzat i de primera qualitat, és quelcom més que el patrocinador de l’Escanyabocs. Grifone, fortament arrelada a la Seu, als seus orígens, s’implica en aquest projecte per tal de donar-li aquesta dimensió global, la projecció i la difusió que l’esdeveniment necessita per a seguir creixent. Els participants que ho desitgin podran adquirir la samarreta exclusiva i oficial de l’Escanyabocs per només 5€.

CIRCUIT PIRINENC DE MARXES D’EQUÍ NÒRDIC

MARXES D’ESQUÍ NÒRDIC
L’oportunitat de retrobar-vos amb marxes de caràcter popular i de gaudir de l’ambient i l’entorn de les estacions d’esquí nòrdic.

I si vens amb família millor, tenim una categoria especial per a famílies

 

Facebook

Our Facebook Page

Instagram