ESCANYABOCS 2021 15 – 16 de maig

Escanyabocs ’21 és una prova multiesportiva oberta a participants majors de 14 anys (nascuts i nascudes l’any 2007 o anteriors). Els participants menors de 18 anys ho podran fer amb una autorització de la persona progenitora.

La inscripció a l’Escanyabocs ’21, a qualsevol de les seves proves, té un cost de 20,00€ que inclou el dret de participació, dorsal, assegurança d’accidents, avituallaments, part del material necessari per cada prova (mapes d’orientació, elements per al raid, etc.), dinar de cloenda i impostos. La inscripció a la prova Open d’Escalada Escanyabocs té un preu de 10,00€

Amb l’esperit de fer de l’Escanyabocs una experiència multidisciplinària i única, la inscripció a qualsevol prova adicional només té un cost de 5,00€.

La inscripció al Mini Escanyabocs està oberta a nens i nenes de 8 a 13 anys (nascuts i nascudes entre 2008 i 2013). En aquest cas serà necessari també una autorització de la persona progenitora. El cost d’inscripció al Mini Escanyabocs és de 10,00€.

El termini per formalitzar les inscripcions es tancarà el dijous 13 de maig de 2021 a les 23:00No s’admetran inscripcions el mateix dia de cada prova. 

INSCRIPCIONS A L’ESCANYABOCS I MÉS INFORMACIÓ AQUÍ

Tots els participants del Grifone Challenge – Escanyabocs ’21 que necessiteu allotjament durant els dies de l´Escanyabocs, si us plau, ompliu el formulari per tal de fer-nos saber quines són les vostres necessitats. Us farem arribar tarifes especials!.

La Seu d’Urgell i la comarca de l’Alt Urgell us ofereixen un ampli ventall d’opcions on escollir. A Turisme de la Seu us facilitarem tota la informació sobre hotels, albergs, turisme rural, restaurants, visites culturals, activitats… i molt més.

Qualsevol dubte serviu-vos trucar al 973 35 15 11

L’ Escanyabocs, és una prova multiesportiva que té lloc al mes de maig a la ciutat. Es va iniciar al 2008. Ha anat creixent en les primeres edicions de forma continuada i sostinguda.

    *L'opció COMPARTIDA, fa referència a la categoria ALBERG. Les habitacions i els banys poden ser compartits amb altres usuaris.
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.