2on BioBlitz de la Seu d’Urgell

Jornada científica sobre biodiversitat al Pla de les Forques

Aquest proper dissabte dia 21 de maig, de dos quarts de deu del matí a dos quarts de dues del migdia, tindrà lloc el segon BioBlitz a la Seu d’Urgell, novament a la zona del Pla de les Forques.

En aquesta jornada es realitzarà l’estudi de 3 grups biològics: les papallones, bones bioindicadores de l’estat ambiental del municipi, la flora i els ocells. Cal destacar que aquestes jornades les condueixen experts en cada àmbit d’estudi, fet que  permet tenir un inventari d’espècies molt acurat de la biodiversitat. Alhora, esdevé una activitat d’educació ambiental molt interessant donat el coneixement dels experts.

Per tal d’assistir a l’activitat cal inscripció prèvia  a l’Oficina de Turisme a: turismeseu.com/bioblitz/ L’activitat és gratuïta però les places són limitades. S’aconsella als i les participants portar prismàtics, roba còmoda, aigua, gorra, protecció solar i esmorzar (opcional). Aquesta activitat és dirigeix a adults i a nens i nenes a partir de 8 anys.

Quès és un BioBlitz

El BioBlitz és una activitat de ciència ciutadana molt interessant adreçada tant a nens com a adults que pretén, per una banda, donar a conèixer el mètode científic d’estudi de les espècies d’un espai alhora que se n’inventaria la biodiversitat, i per l’altra, permet que la ciutadania prenguin consciencia de la biodiversitat i de la natura que tenim en un espai proper a la ciutat com és el Pla de les Forques.

 

 

 

 

 

 

IMPORTANT:

Les places són limitades. S’aconsella portar prismàtics, roba còmoda, aigua, gorra, protecció solar i esmorzar (opcional).

Activitat dirigida a adults i a nens i a nenes majors de 8 anys.

No es poden inscriure a les rutes guiades menors d’edat sense anar acompanyats d’un adult que se’n faci responsable.

AQUESTA SORTIDA ÉS GRATUITA.

Qualsevol dubte serviu-vos trucar al 973 35 15 11.

 

INSCRIU-TE AL BIOBLITZ

Formulari per inscriure't a la sortida