Bon dia i bona fase 0!

Ja podem sortir a escampar la boira una estoneta i la vista des de la finestra ofereix més color i entreteniment que en dies passats. Però millor contenir les ganes de sortir i fer encara una mica de bondat: si voleu una excusa per estar encara una mica més a casa, us passem algunes propostes per a la setmana.

* Cinema: 2n volum del Festival de cinema espanyol a la web dels Cinemes Renoir, gràcies a TVE i la Filmoteca Española. Entre el 4 i el 10 de maig. Una pel·lícula de bon cinema per a cada dia.

* Òpera: el Met de Nova York segueix amb la seva excel·lent programació. Aquí teniu l’enllaç de la setmana que comença avui amb “Les noces de Figaro” de Mozart. ( a partir de les 20 h)

* Art. Experiències online com aquesta del projecte “Serpentine galleries”, Catharsis del danès Jakob Kudsk Steensen us faran viatjar per un bosc imaginari. Fascinant!

*Música: a la web catorze, entre altres coses interessants, trobareu les 25 cançons de Stay Homas, els grans triomfadors mediàtics i musicals de la quarentena. La darrera, la que han compartit amb l’incombustible Manu Chao.

Recordeu sempre, estimats usuaris, que els artistes han de viure de la seva feina. La gratuïtat hauria de ser un fet totalment excepcional. Hem d’estar agraïts i aprofitar tanta generositat, però quan passi tot això, si us plau, ompliu sales de concerts, teatres, cinemes, llibreries i museus.